velke-premiove-kuchynske-prkenko-ja-sa-no-udrumi-cz-2.jpg

Novinky

Taková grilovačka tu ještě nebyla! Pozvedněte klasické grilování na novou úroveň.

11.06.2023, UDRUMI tým

Blíží se léto a s ním čas domácích grilovaček, i když někteří mají své letošní poprvé díky krásnému počasí možná už za sebou. V každém případě ale víme, jak posunout letošní grilování ještě o level výš. Zkuste to s něčím, co ohromí vás, vaše hosty a především chuťové pohárky.

Netradiční oleje. Už jste vyzkoušeli třeba makový?

Ať už v kuchyni nebo u grilu, bez kvalitního oleje se neobejdete. Poctivý, za studena lisovaný, olej ze semen z vlastní produkce můžete mít přímo Ze Stodoly od rodiny Novákovy. Vyzkoušet můžete olej řepkový, lněný nebo makový, který má nezaměnitelnou chuť i vůni a hodí se nejen do slaných pokrmů, ale také do obilných kaší a dezertů. U všech vám jejich výrobce nabízí 100% domácí původ, díky šetrnému způsobu zpracování vysoký obsah cenných látek a samozřejmě jedinečnou chuť.

lneny-olej-panensky-udrumi-cz-2.jpg
Za studena lisované oleje Ze stodoly. Ochutnejte je!  Stačí kliknout na obrázek.

To pravé prkýnko pro grilovacího velikána. 

Na chuti sice záleží, ale atmosféra dělá svoje. Přeneste se na stylový venkov a zamilujte se do dřevěného prkýnka z masivu od Jasano. Tato prkýnka vznikají v truhlářské dílně v Praze, kde každé z nich projde láskyplnou péčí Jany a jejího manžela Honzy. Každý kouzelník v kuchyni si zaslouží kvalitu a krásu. A v Jasano se řídí heslem: Zažij krásu pod rukama. Co více k tomu dodat?

velke-premiove-kuchynske-prkenko-ja-sa-no-udrumi-cz-2.jpg
Dřevěná prkýnka od Jasano jsou skvostem každé kuchyně. Na produkt se dostanete kliknutím na obrázek.

Cibule, jak ji ještě neznáte!

Tohle cibulové chutney s bio červeným vínem zavede vaše chuťové pohárky do ráje. Ať už jej dáte ke grilovanému hermelínu, do burgerů nebo necháte jen tak ležet na stole, ať si každý nabere, s jistotou víme, že vám jedna lahvička stačit nebude. A pokud byste zatoužili ochutnat i něco více speciálního, máme pro vás chutney ze zelených rajčat. Že jste jej ještě nikdy nezkusili? Teď je ten správný čas. 

cibulove-chutney-5208x3459.jpg
Cibulové chutney si objednáte kliknutím na obrázek. 
UDRUMI tým

UDRUMI tým

Další články