entner 2.png

Novinky

Přední plastický chirurg Dr. Entner vyvinul anti age kosmetiku, díky které se ženy cítí krásné a sebevědomé

17.11.2023, UDRUMI tým

Kosmetika, která vznikla z dlouholetých zkušeností předního plastického chirurga Entnera. „Celý život se jako plastický chirurg věnuji lidskému tělu a jeho kráse. Měl jsem možnost poznat mnoho výrobků a látek, které pomáhaly mým klientům v péči o jejich pokožku. Naprosto výjimečné vlastnosti kyseliny hyaluronové mě nakonec přesvědčily, že dál není třeba hledat.“ MUDr. Michael Entner

Kosmetika Dr. Entner byla dlouhou dobu dostupná pouze v ordinacích plastických chirurgů, dermatologů a v profesionálních zdravotnických zařízeních. Vzhledem k dlouholeté spokojenosti pacientů nyní Dr. Entner přichází na trh  se dvěma základními produkty v péči o pleť – Omlazujícím sérem a Vyživujícím sérem.

Jaké byly úplné začátky značky Dr.Entner?

MUDr. Entner začal s používáním HA (kyseliny hyaluronové) zhruba v roce 1994. S pacienty řešil hojení kůže po laserových zákrocích a během své praxe vyzkoušel různé metody. V roce 1994 zkouší i HA – kupuje ampule určené pro ortopedii (na trhu v té době jiná varianta HA není) a aplikuje je pacientům na laserem „poškozenou“ kůži. Výsledky jsou nad očekávání, kůže se hojí výrazně rychleji, a HA tak potvrzuje své výjimečné vlastnosti.

Co je výsadou kosmetiky Dr.Entner?

Kyselina hyaluronová je základem naší kosmetiky. Jedná se o látku tělu vlastní, tedy v naprosté harmonii s tělem. Naše filozofie péče o pokožku také znamená, že nepoužíváme toxické, škodlivé nebo agresivní přísady.

Kolik lidí se podílí na marketingu značky a co je vaším hnacím motorem?

Všechny naše výrobky a jejich složení jsou založeny na mnohaletých odborných zkušenostech pana doktora Entnera. Marketing a brand jako takový mají pod palcem dvě mladé maminky Štěpánka a Tereza.

Chceme pomáhat ženám, aby se cítily sebejistě. Naším hnacím motorem jsou spokojené zákaznice, které se k nám vracejí.

S čím se perete nebo jste se prali a co se daří skvěle?

Vybudovat značku je běh na dlouhou trať. Toho jsme si vědomi. Víme, že nabízíme kvalitu. Jsme rádi, že se nám vracejí spokojené zákaznice, to je pro nás velké pozitivum. Naopak nám jde pomaleji budování „komunity“ na sociálních sítích. To je pro nás nyní něco, na čem chceme zapracovat.

Vyjmenujte tři důvody, proč si kosmetiku Dr.Entner pořídit?

  1. Přírodní pleťová kosmetika Dr. Entner je vhodná pro všechny typy pleti.
  2. Hluboce hydratuje vysušenou pokožku.
  3. Pokožka je pak pružnější, pevnější a jemnější.

Děkujeme za rozhovor markeťačkám Štěpánce a Tereze.

UDRUMI tým

UDRUMI tým

Další články