Dr.Entner.jpg

Novinky

Jak hydratovat pokožku přes léto? Nechte se hýčkat od českých značek přírodní kosmetiky

29.06.2023, UDRUMI tým

Hydratace pokožky je velmi důležitá, v létě především. Horký a suchý vzduch venku, klimatizace uvnitř, to vše způsobuje vysušení a dehydrataci, která negativně ovlivňuje vzhled i zdraví pleti. Poradíme vám, jak pokožku hydratovat přírodními výrobky pocházejícími z rukou českých výrobců.

Dopřejte vyzrálé pokožce v létě správnou péči

Zralá pokožka často trpí dehydratací, a to nejenom v létě. Zkuste jí ulevit a hýčkat kosmetickými přípravky vytvořené předním plastickým chirurgem MUDr. Entnerem, které jsou plné kyseliny hyaluronové v maximálné účinné formě. Jde o látku s unikátními vlastnostmi, která hluboce hydratuje, hojí i omlazuje. Čistě přírodní séra bez zbytečných přísad a chemie využijete pro péči o pokožku obličeje, krku i dekoltu.

Relaxujte při pečující koupeli

Ačkoliv od kosmetiky vyžadujeme především účinky a funkčnost, kdo by si rád nedopřál i výrobky, které budou hezké na pohled? Se stejnou myšlenkou vyrábí mýdla a další produkty pro péči o tělo i mysl manželé Lasákovi pod značkou Candy Soap. Vše z jejich dílny je barevné, hravé, a přitom vyrobené z těch nejkvalitnějších přírodních surovin s příznivými účinky.

Ponořte se od hlavy až k patě do luxusu z přírody

Nechte se rozmazlovat výrobky od jedné z prvních přírodních kosmetických firem u nás. Značka FEELO je pro své majitele Standu a Ivanu synonymem čistoty, lásky a respektu k sobě i k přírodě. Proto v jejich produktech najdete to nejlepší, co příroda nabízí. Dokonalou hydrataci zajistí pleťový krém se šípkem či opuncií, luxusní pleťový krém a tělové máslo Cupuaçu nebo některý z balzámů na rty a ruce.

UDRUMI tým

UDRUMI tým

Další články