saty-goya.jpg

Novinky

Jaká je letní nadčasová móda od českých udržitelných značek? Nakoukněte, neodoláte!

30.06.2023, UDRUMI tým

Spolu s létem přišla na řadu i obměnu šatníku. Někdo se vrhá do nákupních center pro nové kousky, jiní oprašují oblečení z loňského i předloňského léta a nemusí je nic trápit. Nakupují totiž udržitelné a nadčasové kousky, které nikdy neztratí na aktuálnosti a díky poctivým materiálům i výrobě vydrží dlouhá léta. Budete mezi ně patřit i vy?

Len jako ideální materiál na léto

Lněné látky jsou skvělým materiálem na letní oblečení - jsou lehké, prodyšné, na tělo působí chladivým dojmem, ale jakmile se ochladí, zahřejí. Dobře absorbují vlhkost a zároveň nepřejímají pachy. Další výhodou lnu je také ekologičtější pěstování a mnohem delší životnost výrobků z něj. Co víc si od letního oblečení přát? Vyrábí ho například Lenka a Aleš pod značkou Casa Linum - manželé tvůrci, jejichž osobitost a um se prolíná do každého jednoho nadčasového módního kousku. Vyberete si u nich, ať už toužíte po skvělých letních kalhotách, lehounkých šatech či vzdušných košilích.

Bavlna nesmí v letním šatníku chybět

Tradičním materiálem pro výrobu oblečení byla a je také bavlna. V dnešní době je ale opravdu těžké najít bavlněné oblečení, které bude kvalitní a vyrobené s maximálním ohledem na přírodu. Jednou za značek, která pečlivě hlídá všechny fáze výroby, je IMearth. Z jejich dílny přímo k vám putuje oblečení z té nejčistší biobavlny produkované bez zbytečné chemie, za nízké spotřeby vody i s platy férovými k zaměstnancům. Můžete se spolehnout nejen na moderní minimalistický a nadčasový design jejich kousků, ale i na to, že v jejich oblečení vám bude skvěle na těle i na duchu.

Pusťte Kousek do šatníku

Je libo vzdušné lněné šaty z organického lnu? Pak je česká originální značka Kousek to pravé ořechové pro vás. Nadčasovost, elegance, nekonečná krása. A vše v souladu s přírodou. Zamilujte se spolu s námi módy, která hýčká i planetu.

UDRUMI tým

UDRUMI tým

Další články