beard man.jpg

Novinky

Jak podpořit růst vlasů a vousů u mužů? Vsaďte na kvalitní přírodní kosmetiku!

21.07.2023, UDRUMI tým

Nejen pro ženy jsou kvalitní a zdravé vlasy korunou krásy. U mužů to platí stejně tak. Ženy si možná hýčkají své vlasy historicky déle. Salóny krásy, produkty vlasové péče, soutěže krásy. To vše v minulosti patřilo spíše ženám. Ale doba se změnila. Salónů a barber shopů pro muže přibývá pomalu jako hub po dešti a soutěž Muž roku už má také své místo. Vypadávání vlasů nebo prořídlé vousy - to jsou zkrátka bolístky, které muže trápí. Jak pomoci? Jedním z důležitých kroků je vsadit na kvalitní šetrnou péči, která vyživuje a stimuluje růst vlasů i vousů.

Energeťák pro mužské vlasy z toho nejlepšího, co nabízí příroda

V životě (skoro) každého muže nastane okamžik, kdy to na hlavě začne řídnout. Česká značka Beviro je ale odhodlaná vzepřít se osudu a bojovat do posledního dechu nebo vlasu. Vyvinuli jedinečnou pánskou řadu produktů na vlasy a vousy, která obsahuje minimálně 99 % přírodních složek.

Kromě kofeinu a guarany, které dodávají více energie vlasovým buňkám a zmírňují negativní účinky DHT (dihydrotestosteronu), obsahuje i výtažky z konopí - zázračný téměř všelék poslední doby. Ten zase dodává pokožce hlavy nejdůležitější omega mastné kyseliny. Je to něco jako energeťák pro vaše vlasy.

Konec neposlušných vousů, které si (ne)rostou, jak chtějí

Co když vousy rostou, ale ne podle vašich představ? Kdyby byly jen o trochu hustší, rostly všude stejně dobře, tak už by to bylo úplně ono. Pánská prémiová značka Beviro vyvinula i krotitele vousů! Je tu od toho, aby prokrvil pokožku, stimuloval folikuly vousů, dodal jim energii, a tím pomohl prosadit se i vousům, které se zatím nevydraly na povrch vaší tváře.

Stávající vousy posilní, hydratuje a dodá jim plnější vzhled. Booster funguje primárně díky Cressatinu a guaraně. Ty pracují v tandemu, aby dodaly více energie buňkám vousu a podpořily růst. Dalšími pomocníky jsou biotin, extrakty z bylin, keratin, panthenol a další vyživující oleje, jak pro vousy, tak pro pokožku. Hodí se pro ty, kterým vousy už rostou, ale málo a nepravidelně.

Poznámka na závěr: Pokud pěstujete první středoškolský knírek, nebo široko daleko v rodině nemáte ani jednoho vousáče, Booster nepomůže. Junioři musí ještě dorůst a holé tváře nejspíš ostrouhají (ale zkusit se má vše). Kdo už má dobrý základ, s Boosterem si ho ještě zlepší.

UDRUMI tým

UDRUMI tým

Další články