macrame-kremove-xxl-udrumi-cz-1.jpg

Novinky

Dokonalý dárek na svatbu? Máme pro vás hned čtyři.

11.06.2023, UDRUMI tým

Jste pozvaní na svatbu a přemýšlíte, jak být originální a zároveň vybrat novomanželům dárek s hlubším smyslem a významem? Máme pro vás inspiraci na dárky, které zaručeně potěší a vybočí z řady svou originalitou. Jak? Protože jsou vyrobené udržitelně, lokálně, rukama a také srdcem.

Dekorace v boho stylu zútulní každý domov

Ať už jsou obdarovaní umělci, milovníci přírody nebo se jim zkrátka jen líbí romantické dekorace, zvolte macramé, které vytvoří dokonale osobitý interiér - takový, v jaký věří jejich tvůrkyně Petra Uharček. Šňůry v přírodních, zemitých barvách splétá do různých vzorů a proměňuje je svýma rukama v jedinečné povlaky na polštáře i nástěnné dekorace, které zútulní každou místnost v domácnosti novomanželů.

macrame-kremove-xxl-udrumi-cz-1.jpg
Macrame XXL v boho stylu si můžete vybrat a koupit kliknutím na obrázek. 

Dárky do kuchyně? Tenhle opravdu nuda není! 

Kuchyňské vybavení jako dárek nemusí skončit nevyužité kdesi v hloubi skříněk. Masivní, precizně zpracované kuchyňské prkénko nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se s láskou připravují pokrmy pro dva i celou rodinu či kamarády. A protože Janě a Honzovi právě takový kousek scházel, pustili se do jeho výroby. Pečlivě zvolili materiál, jasanové fošny s jedinečnou kresbu, která uchvátí svou dokonalostí při každém pohledu, a precizně ho opracovávají. Dávají tak vzniknout luxusnímu krájecímu prkénku, které jako svatební dar nadchne každý pár.

velke-premiove-kuchynske-prkenko-ja-sa-no-udrumi-cz-9.jpg
Prkýnko Jasano si pořídíte kliknutím na obrázek. 

Darujte nekonečný pocit zamilovanosti

Ukažte novomanželům, že si ceníte jich samotných i jejich vztahu. Věnujte jim partnerské karty, díky kterým se ponoří do mnoha zajímavých rozhovorů. Tvůrkyně Vendula je vytvořila na základě svých osobních i pracovních zkušeností, kdy jí podobné produkty nevyhovovaly pro svou povrchnost či vzhled. Vytvořila proto designové kartičky, které se zabývají všemi klíčovými partnerskými tématy. Ta pár zavedou do všech oblastí, které jsou důležité pro udržení dlouhého a zdravého vztahu.  

partnerske-karty-byt-si-bliz-udrumi-cz-1.jpg
Partnerské karty, které potěší každý pár, si můžete objednat kliknutím na obrázek. 

Hledáte malou drobnost? Vůně nikdy neomrzí.

I voňavá svíčka může být neotřelým dárkem, zvláště v případě, je-li ručně vyrobená v České republice z přírodních vosků, které nevylučují při hoření žádné škodlivé látky, a naplní tak domov jen vůní domácí bio levandule. Tu i  tvůrci a manželé Ester a Michael sami pěstují. Kromě svíček s  mnoha vůní můžou k příjemné atmosféře ve společném domově novomanželů přispět i přírodní osvěžovače, čajové svíčky, soli do koupele nebo éterické oleje; všechny vytvořené jen z přírodních surovin a v obalech vyrobených a využívaných s maximálním ohledem na přírodu. 

neobycejna-prirodni-svicka-bez-aromatizace-udrumi-cz-1.jpeg
Tyto krásné a voňavé svíčky od Rozvoněno si můžete koupit kliknutím na obrázek. 
UDRUMI tým

UDRUMI tým

Další články